Telefon 99 55 45 55

Om oss

Alfa Skadeservice AS er et skadesaneringsfirma som ble etablert 01.06.2010, av 3 personer som tilsammen har ca. 40 års erfaring innen skadesaneringsbransjen. Vi har hovedkontor på Kløfta, og filialer i Nittedal og Eidskog, og kan utføre oppdrag i hele Østlandsområdet.

Tett kundeoppfølging og korte leveransetider

Vi har alle tidligere jobbet i relativt store bedrifter og ser at det stadig blir flere og flere store aktører innenfor vår bransje. Så derfor har vi gjort som «kjerringa mot strømmen», og startet i det små. Vi prioriterer tett kundeoppfølging og korte leveransetider, og da vi har en liten administrasjon, kan vi også stille med konkuransedyktige priser.

Våre hovedområder er vannskader, brannskader, oljeskader og luktskader.

Vi kan gjenomføre hele prosjektet, fra kartlegging av skadeomfang, til ferdigstilling/gjenoppbygging. Vi kan foreta fuktkontroll i nybygg, og ved eiendomsovertagelse. Fuktkontroll i kjeller og krypkjeller. Levere og montere kjelleravfuktere. Vi kan også utføre snekkeroppdrag. Vår kundegruppe består av både private, bedrifter, og forsikringsselskaper.

For at våre kunder skal unngå ubehagelige overaskelser når regningen kommer i posten, forsøker vi så langt det lar seg gjøre, å gi bindende fast pris på alle oppdrag.

www.alfa bil1

Ingen skader er for små eller for store. For oss er det kunden som er viktig, og at resultatet er etter din forventning.

Vi håper dette kan være av interesse for deg/dere og ser frem i mot et godt samarbeid i fremtiden.

Dagligleder / leder håndverksavdelingen
Frode Bodding
Mob. 90507086
Mail. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Leder vann/brann avdelingen
Kjell Nordbek
Mob. 93486143
Mail. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.